Met binnen 90 plaatsen en buiten op het terras wel 150 is er bij restaurant De Litzberg in Dilsen-Stokkem voldoende ruimte om te genieten.

Restaurant De Litzberg van gepassioneerd zaakvoerder Yves Rubens geeft u alles wat u maar kan wensen.

Een rustgevend kader, een menukaart met echte toppers en zelfs een feestzaal voor familiegelegenheden of kleine feestjes. Zorgen over uw auto hoeft u zich niet te maken, die kunt u kwijt op onze grote parking. Ook als u te paard of met de fiets komt is er ruimte genoeg om deze veilig achter te laten.

Traiteurservice
Ook thuis kunt u genieten van al dit lekkers met de traiteurservice van restaurant De Litzberg. Haalt u de gerechten zelf af of doet u beroep op onze levering aan huis, service en kwaliteit staan steeds voorop, welke manier van werken u ook verkiest.

Bent u niet opzoek naar een stevige avondmaaltijd maar wil u eerder genieten van de heerlijke snacks op een groot terras temidden van een groene omgeving, ook dan is restaurant De Litzberg de beste keuze want voor 17u30 is het genieten van heerlijk fingerfood en snacks.

Restaurant De Litzberg, hier weet men wat culinair genieten is en delen ze hun passie voor eten, ingrediënten en versheid graag met u.

Reserveer nu uw tafeltje voor een avondje genieten.

Contacteer ons! 003289411484