Midden in het bosrijke domein van de Hoge Kempen in Dilsen-Stokkem is het terras van De Litzberg een oase van rust.

Na een rustgevende wandeling of prachtige fietstocht door de omringende bossen van de Hoge Kempen kan u vertoeven bij Chateau de Litzberg op een schitterend terras met binnentuin te midden van waterpartijen, terracotta molenstenen en een Engels tuintje.

Eenmaal de ogen hun pleziertje hebben gehad is het tijd om de smaakpapillen te verwennen met de heerlijke menukaart vol fingerfood. Tussen 14u en 17u30 serveren we de lekkerste 4-uurtjes en vinden zowel oud als jong hun gading tussen de wafels, pannenkoeken, roomijscoupes en artisanale snacks.

Uiteraard nodigen we u ook om te blijven na 17u30 want dan gaan de deuren van onze gastronomische keuken open. Aan de hand van de beste ingrediënten dat het seizoen te bieden heeft stelt onze chef zijn kaart samen. Vlees, vis of een knapperige salade, hier hebben ze het allemaal. U kunt binnen genieten van de gerechten maar op warme avonden blijft ons terras ter uwe beschikking staan.

Wandel -en fietsroutes
Aan de Litzberg beginnen verscheidene wandel -en fietspaden en ook de ruiters zijn meer dan welkom. Met een manege vlak naast de deur en voldoende ruimte om de paarden veilig achter te laten terwijl u uitrust op het terras zijn ook zij vriend aan huis.

Chateau De Litzberg in de groene omgeving van de Hoge Kempen, voor de ontspanning, de rust en de prachtige natuur.

Contacteer ons! 003289411484